Gewapende chape

Wanneer de chape niet direct in contact komt met de betonplaat (zwevende chape) kan u een gewapende chape gebruiken. Dit is het geval wanneer er bij voorbeeld thermische isolatie, akoestische isolatie of plastic onder de chape ligt. Chape wordt gewapend om de breuken minimaal te houden. Tijdens het uitharden is er kans op barsten van de chape, met gewapende chape kunnen we dit tegen gaan.

Sneldrogende chape

Bij sneldrogende chape worden versnellers toegevoegd aan het mengsel voor cementdekvloeren. Hierdoor worden de mechanische eigenschappen van de dekvloer verhoogd en wordt de droogtijd drastisch verkort. Gewone chape heeft een gemiddelde droogtijd van 2 tot 3 maanden.

Hellingchape

Hellingchape wordt gebruikt om de helling op een plat dak, terrassen van woningen of appartementsgebouwen te creƫren. Men kan dit uitvoeren met verschillende producten.

Isolatie

Alles over: Pur (altijd ATGkeuring), Betopor, Schuimbeton, Geluidsisolatie, Gemafon 6+, Insulit 4+, Insulit BI+5, Insulit BI+7, Insulit BI+9, Acoustic foam 4x2mm, Acoustic reflex.